London

Så var man här igen. Har vart lugnt idag. Vi har mest strosat runt och hängt runt hotellet. Vi vill ju vara pigga imorgon. Jag är lite småförkyld så det blir en tidig kväll. Final imorgon. Heja west ham! Sedan ska vi ägna resterande dagar åt shopping och lite spa tror jag. Mys att vara iväg vilket som. Kommer nog bli en häftig upplevelse imorgon. Sov så gott!

Bild från när vi såg west ham - millwall tidigare iår.

Nytt gips igen!

Så var man omgipsad igen. Blev rött igen. Tycker de är lite dåligt att de inte har en massa roliga färger att välja på. Detta gips ska sitta på i 4 veckor är planen. Sedan omgipsning och 6 veckor till i gips. Hoppas verkligen att det inte blir fler veckor än det. Det är sjukt jobbigt att vara enhandad. På fredag åker vi till London i några dagar. När vi kommer hem är det bara 3 veckor kvar till omgipsning. Kommer nog gå fort det här ändå. :)

Ny outfit!


Jag har spenderat hela kvällen på akuten. Så kan det gå när man jobbar häcken av sig på jobbet. Ja eller snarare hnden. :) Nu har jag lovat att skärpa mig och inte använda handen. Vi får se hur bra det kommer gå. Nu lite mat och vänta på att jag kan gå och lägga mig. Imorgon är det jobb igen, plikttrogen (läs korkad) som man är.

RSS 2.0