Som förr fast nytt!



Nu har jag testat att vara healer i en dundgeon för första gången på flera år. Phuu! Gick helt ok för jag gick bananas på alla spells jag har. Vet ju knappt vad de gör. Haha! Svårt var det men ingen dog i alla fall så det är ju en seger. Men det gäller att komma ihåg att heala sig sjäv med. Höll på att stryka med en gång. :)

Baby Shower



Fick det här fina inbjudningskortet i brevlådan idag. Åh vad skoj! Jag har aldrig vart på en baby shower förut. Tack så mycket. :)

999

Äntligen lite nytt från Kent. Låter som en trevlig sommarlåt i mina öron. Lång är den också. :)


Påskpynt





I helgen har vi påskpyntat lite hemma. Ett påskris som katterna än så länge låtit bli står i vardagsrummet. På köksbordet ställde jag fram en ljusstake som jag köpt för länge sedan på indiska. Gjorde även en smidig och billig lösning på påskblomma. 14 pix gick det bara på. Det är endast påskliljorna som är nya. Innan var detta en julgrupp och efter att ha rensat bort den vissna julstjärnan och satt ditt lite fjädrar, påskliljan och en pippin så blev det hux flux en påskgrupp. :)

Nöta


Och efter en dag med solsken så blir det dungeons hela kvällen. Eller i alla fall just nu. :)

Vår = hår

Förutom att det är varmt och skönt ute så finns det andra sätt som visar att våren är här.


Tack Frank för att du gosat/hårat ner hela tangenbordet och skärmen. :)
Fortsätter han att fälla så här så kommer jag ha en nakenkatt till sommaren.

Så ja!


Lite pengar kommer jag i alla fall få tillbaka på skatten. De senaste åren har jag betalat perfekt i skatt så jag har varken behövt betala tillbaka eller fått något tillbaka. Skönt att slippa betala i och för sig men det är ju nice när man får en liten extra slant till semestern.

Måndag 19 mars

I dag har jag vart på dysplasin. Det var ju inte förra måndagen som jag trodde utan den här måndagen istället. Sedan har jag gjort en massa ärenden och grejat och haft mig. Känner mig inte helt 100 så jag hoppas inte Kalle har smittat mig med sin förkyldning. Stackarn hade ju feber och grejer när han var iväg i england och jobbade. Undra om det dags att plocka fram påskgrejerna snart. Jag tycker det är roligare att ha pyntat långt innan än långt efter påsk. När påskdagarna väl är över vill man mest gå vidare och längta till sommaren. Det var några år sedan katterna fick uppleva påskris med så det ska bli spännande att se om det får vara ifred denna gång. Nej nu blir det kvällsmat och sängen.


Mitt fina påskpyt ifrån indiska med paljetter vill jag plocka fram.

Så!


Detta är vad jag gjort i helgen. I alla fall rätt stor del av tiden. :)

Spicy

I går var jag på kryddparty efter jobbet hemma hos Sofia. Hade tyvärr inte med kameran så jag har nada bilder. Jag shoppade inte loss denna gång utan nöjde mig med en chilikrydda då den hemma nästan är slut. Det var bra drag på den så jag hoppas gör min mat megastark framöver. :)

Annars har vi haft månadsmöte idag på jobbet. Fick redan på lite spännande saker om den närmaste framtiden. Vi ska bli några fler och det känns superkul tycker jag. När kommer värmen tillbaka då? Fy vad grått och trisst det är ute. Blir nog filt, soffa och film ikväll. Eller kanske man skulle spela lite. Kanske! Vi hörs!

Ska jag?

Jag är sugen på att börja spela wow igen. Men bara lite.


Ljust!

Åh! Det är så skönt att det är ljust ute när man kommer hem från jobbet. Nu är det inte länge kvar tills det blir "riktig" vår. Men än så länge ska jag nog hålla mig lite med att ta fram utemöblerna tror jag. :)


På vägen hem genom skogen.

Lång dag!

Det känns som om den här dagen var extra lång. Ikväll ska jag lägga mig tidigt vill jag lova. Eller njaaa! Inte lova, men försöka. Eller i alla fall tänka på det. Kanske! Efter jobbet vart det en tur till mamma och pappa för att vattna. De är i utlandet och gottar sig. Efter det blev det fika på fräcka fröken i stan med Robban och Sofie. Fast nu heter det ju inte Fräcka längre utan brödernas någonting typ. Vilken besvikelse. Världens godasta macka (som heter greken och är med kykling och fårost) fanns inte kvar men de hade en likvärdig som smakade helt ok. Har pratat med min kära sambo en sväng med när jag kom hem. Han är med utrikes men på jobb. Nu går Frank (katten) här och gnäller och tycker synd om sig själv. Bäst jag går och mutar han med lite lek och mjukmat. :)


På vägen hem ikväll.

Måndag igen

Så var man tillbaka till vardagen igen. Helt slut efter en fullspäckad helg i gbg med tjejerna. Ljust och fräscht var superbra så gå på den om ni har möjlighet. Idag skulle jag till kvinnokliniken för en återkontroll men tror ni inte det är nästa måndag. Åh! Jag och datum. Blir tokig på mig själv. Nej nu ska jag se en film och äta kvällsmat. Men först lite bilder från helgen. :)


Hemma hos Gunsan på väg till gbg och dags för lite lunch.


Bowlingtime


Födelsedagsbarnet vann å klart. :)


Sedan lite käk! Efter många försök fick vi även ut lite ketchup.


Sedan var det dags.


Vi hade riktigt bra platser.


Eftersom vi satt nära blev det ordentligt varmt när pyron drog igång.


Slutscen!


Lite kaffe på hotellet innan det var dags att dra vidare.


Partyklädda tjejer poserar för mästerfotograf Sofia.


Som tyckte vi alla skulle hoppa i sängen på en bild. Hahahaha!


Sedan ut och dansa lite.

Dagen eftervar vi på relaxavdelningen på hotellet och sedan vart det shopping. Dock blev det inga bilder alls den dagen då jag inte orkade släpa med kameran på stan eller tyckte det var någon idé att ta med den ner i badet. Men sofia har nog lite bilder så jag ska försöka se om jag kan låna dom. :)

Roadtrip


Just nu sitter jag i bilen på väg mot Ljungsarp för att plocka upp Gunilla. Eftersom hon fyllt år så blir det en tjejhelg med gänget i göteborg. Vi ska bland annat bowla och käka på hard rock cafe, se på ljust och fräscht, shoppa, gå på spa och dansa natten lång. Kommer bli grymt skoj!

Fredagslunch


Kalle och jag har precis vart och käkat på ingelsta. Köpte äntlign en ny mascara. Den jag har var på sista sucken länge så det var verkligen på tiden. Nu håller jag tummarna för att den är bra med då jag fick för mig att testa en ny. Nej nu måste jag slänga i en tvätt. Hockey snart. Hejja hästen!

Frisk!

I går var jag inte helt hundra. Min näsa hade fått för sig att den var en vattenkran som stod på. Efter x antal toarullar och sömtimmar känner jag mig nu helt ok. Lite täppt och ett redigt snytskav vittnar om gårdagens sjukligheter men annars är allt på topp. Ikväll blir det varmkorv och hockey.


Oväntat

Eller kanske inte. Blir så trött!


Inte nog med det så har min näsa blivit supersnorig. Åh! Vill inte bli sjuk nu. Ska ju till götelaborg med tjejgänget i helgen.

Glitter


Här kommer äntligen en bild på klänningen jag fyndade på h&m. Nu ska jag bara komma i form med so jag inte ser ut som en stoppad korv i den. haha!

Tiden går

Så var det redan en vecka sedan jag skrev va? Men det har vart full rulle. Tränade som en tok h ela förra veckan. Hade Sofia på torsdagsdate och i helgen hjälpte jag till lite med Robban och Sofis flyt. Nu är vi typ grannar. Ja eller det är gångavstånd i alla fall. :) Var hos Sofia och kollade på mellon i lördags med. Senare blir det en sväng till plantagen, grizzly och någon mataffär. Här ska storhandlas. Ja eller i alla fall fylla kylen. Är fortfarande inte riktigt tomt i frysen. Tänkte frosta av den så fort den blir tom.


Hemma hos Sofa i lördags.

RSS 2.0