Pink


Här är dagens inköp. Det är inte lätt att hitta skor som passar mina fötter. Efter att ha provat stadiums halva sortiment så blev det ett par addidas från banavdelningen som fick följa med hem. Storlek 35. Eftersom det då blev mycket billigare än jag förväntat mig köpte jag matchande kläder på h&m och en iphonehållare på tekningmagasinet för resten av pengarna. Ibland är det bra att ha små fötter. :) Jag har hunnit med en joggingrunda solnedgången också. Kände mig riktigt fräsig faktiskt. haha! Nu ska jag hoppa in i duschen för fy så svettig jag blev.

Lyckades även få med mig en paljettklänning hem. Visar kort på den senare.

Vår?

Åhhh vilket väder det är idag. Får riktigt mycket med vårkänslor. I dag har jag träningsvärk i låren vill jag lova. Det där zumbapasset igår var det en del knäböj i och det känns idag. Har vart en kortis på stan och shoppat lite. Vad får ni se senare. Nu ska jag ringa och boka afropowerdancepasset på torsdag. Det blir inget "gömma sig i vassen" år i år. Hehe!

Oväntat besök


Nooo!

Jag som är en stor filmälskare hade sett fram emot att se Oscarsgalan inatt. Ja eller i alla fall lite av den. Men nu upptäcker jag att vi inte har kanal 9 längre. Vilket skit!


Update: Det sket sig visst inte. Jag har ju kanalen E! Yeey!

Söndag 26 feb

Hej hopp! Gissa om jag känner mig duktig idag. I går var jag och tränade med Sofia och idag har jag tagit mig i kragan och sprungit en sväng i det fina vädret. Ok att det inte blev speciellt långt. Bara 3,5 km. Men en bra början i alla fall. Springa är jag sjukt dålig på. Inte nog med att det är jobbigt. Det är så sjukt tråkigt med. Men idag så hittade jag den perfekta springlåten. En som passade precis i min springtakt. Jag hatar att springa i otakt till musik. Skitstörigt ju.





Här har vi den lilla svängen jag sprang och den braiga springlåten. Haha!

Fredag!



I dag kom Kalle hem med välrdens bästa film. Jago är såå bra i den här. Annars har det vart en soft dag/kväll. Men nu blir det sova för man ska upp i ottan och träna minsann. Ja eller tidigt och tidigt. 11 börjar visst passet. Men det är ju lördag. :)

Torsdag 23 feb

Åh vad jag är glad idag. Ingen tandvärk längre. Ok att det gör ont efter utdragningen från igår men det är inget alls mot hur ont jag hade innan. Än så länge går det mest ner flytande föda så jag är lite grinig. Blir det när jag inte kan äta som jag vill. Fast inte lika grinig som Svinpäls.


Kolla in surminen på henne. Haha!

Aj!

Så har man vart hos tanläkaren för första gången på 10 år idag. Det hela började med att jag inte kunde sova inatt på grund av värdens värsta tandvärk. I morse var det inte bättre så det blev att ringa efter en akut tandläkartid. Akut och akut. Halv 4 fick jag komma och hela dagen har jag fått plågas. Nu är det i alla fall över. En visdomstand som växt fel hade fått ett mega hål eftersom jag inte kom åt att borsa där. De drog ut den på direkten. Skönt! Så nu har jag alltså haft 2 hål i mitt liv. Förra hålet var också i en visdomstand som de drog ut. Men den hade jag inte ont i utan de upptäckte det på en vanlig undersökning får så där 10 år sedan. Ok att det inte är något vidare skoj att dra ut tänder men jag tror säkert att laga inte är så vidare skoj heller. Men det vet jag ju inget om.

Nej nu vill jag att bedövningen ska släppa så jag kan få äta något. Har ju inte fått i mig något ät eller drickbart sedan igårkväll. Jag har nog aldrig haft så ont någonstanns i hela mitt liv förut. Trodde hela huvudet skulle explodera och vare sig ipren eller alvedon hjälpte. Men nu mår jag bra igen. Fast vad dyrt det blev. Men i det där läget hade jag galdeligen tagit ett lån på en miljon för att bli av med smärtan. Det hade vart värt varenda krona.


Tisdag 21 feb

Oj! Nu har jag visst redan blivit dålig och missat 2 dagar av bloggande. Men å anda sidan har det inte hänt så mycket. I söndags var jag och firade Johanna som fylde år. Dock blev vi i tjejgänget mycket besvikna då hon berättade att hon inte ska följa med till göteborg i mars. Men men! Det var rätt väntat. I går var pappa här med en tavla som mamma köpt åt mig. Hon sa att hon tänkte på mig när hon såg den och kunde inte låta bli att handla den.


För en tjej med över 100 par skor är det kanske inte så konstigt att denna tavla passar mig. :)

Mellokväll

I dag har jag flängt runt på stan med Sofia. Fyndade 2 klänningar och 3 koftor. Rea är bra skit vill jag lova. Efter det har vi tvingat våra partner att se på melodifestivalen och sedan spelat musikbuss. Mycket trevligt! Mat och snacks i mängder har vi tryckt i oss med så klart. I morgon blir det en tur till Blacka för att fira Johanna som fyller år.


Frank idag när har såg en film för katter. En massa fåglar som flyger runt och sätter sig på en pinne. Mycket spännande även om Frank blev besviken när han inte kunde komma igenom skärmen och få tag på dem.


Jag steker tacokyckling.


Johan och Sofia hugger in på maten.


Sofia kollar på melodifestivalen.

Chipsfail



Inhandlade dessa chips i affären ikväll. Det är bland de äckligaste chipsen jag ätit. Jag är sååååå besviken. Men men! Då blev det ju i alla fall en nyttif fredag eftersom jag inte åt så många. Gav upp efter 5:e chipset då jag insåg att de inte blev goda ju fler jag åt. Fast de äckligaste chipsen jag ätit i mitt liv är pringels med rostbiffssmak. Fast då förstog jag redan när jag köpte dom att de antagligen inte skulle vara någon hit! Nej nu ska jag ta min stackars träningsvärkande kropp till soffan igen. Jag har till och med träningsvärk på halsen så mycket har jag tagit i. Haha!

Svag

I dag har jag testat på att lyfta lite skrot på gymmet efter jobbet. Känner mig som en kokt spagetti eller möjligtvis ett sladdrigt bananskal. Helt slut med andra ord. Kan inte förstå hur pinsamt svag jag är. Tacka vet jag musklerna man hade när man var liten och hängde i stallet hela dagarna. Då mockade man ju hela stallet bara för att det var kul och jonglerade med halmbalarna som ingenting. Nu är det jobbigt att bära hem 2 liter mjölk från affären. Haha! Nej nu blir det sängen. Vi hörs imorgon om jag lyckas ta mig ur den. Förväntar mig att mina magmuskler inte kommer funka imorgon efter mina tappra försök på pilatesbollen. :)


Annars kan ju detta vara ett alternaiv inför beach 2012.

REGN ÄR BÄST!

Hej på er! Oj vad klockan går fort. Satte mig precis vid datorn. Har vart och tränat med Sofia efter jobbet och sedan ätit mat och tagit en dusch. Tiden bara springer iväg. Fast å andra sidan är ju det inte bara en nackdel. Det betyder ju också att våren snart är här. Jag hoppas på en bra vår och sommar med en massa roliga resor och konserter. Har dock inget planerat än mer än ljust och fräscht-showen i göteborg nästa månad. Fast det borde helt klart bli en tjejresa när grabbarna fått för sig att åka på fotbolls-EM i sommar. Inte tänker jag sitta hemma ensam och ha tråkigt i alla fall. :) Hoppas på någon bra festival i sommar med. Dock utan regn den här gången tack!


Jag och Jessica på Metaltown i sommras. Det var det helt ok fast det regnade.

Filmtime!

Eftersom Kalle är iväg och jobbar så blir det alla hjärtans dag för mig själv. Kom precis ur badet och ligger i soffan i mitt mysiga nattlinne från polan o pyret. Fick av mamma och pappa i julas. Känns som om man har haft något liknande när man var liten och man känner sig som en förvuxen bebis i det. Mysigaste ever. Om jag kunde skulle jag gladeligen ha på mig det på jobbet imorgon. Ute snöar och snöar det. Undra hur det kommer se ut i morgon. Jag har redan skottat 2 gånger kväll.


Varför ska man alltid vara piggast på kvällen? Kan man heta Bo om man är hemlös?

ALLA HJÄRTANS DAG



I dag är det alla hjärtans dag. Kanske är på tiden att jag tar ner julkransen.

MÅNDAG 13 FEB

Åh! Måndagar! Inte händer det mycket på måndagar som är värt att rapportera. De ser i stort sätt lika dana ut. Man går upp i sista sekund eftersom man gått och lagt sig för sent på söndagen. Man spenderar hela dagen på jobbet som i dvala lovar sig själv att man ska vara piggare nästkommande måndag.

Efter jobbet vart det en lite tur på stan innan jag tog spånkan hem. Hittade en klänning på Vero Moda som jag blev lite sugen på. Kanske smiter in någon dag och provar den. Tänkte ju att jag inte skulle shoppa något mer på ett tag eftersom jag precis spenderat allt för mycket pengar i London. Såg Kenza på Primark men trodde jag såg i syne. Man blir lite seg i skallen efter att gått igenom hela den megabutiken. Redan sugen på att reda igen men nästa gång hoppas jag på sol och bad. Men om min kära sambo får bestämma så blir det London igen i vår. Men jag är helt med på det, också!


Men andledningen till att vi åkte till London denna gången var ju inte bara för shoppingen.
Här är vi nämligen på väg till Upton park.



West Ham - Millwall. Vet inte vad som var mest spännande. Matchen eller att ens våga vara där.
Har aldrig sett så mycket poliser i hela mitt liv. West Ham vann och ingen
dog den här gången (vad jag vet) så det var ju en seger i dubbel bemärkelse. :)

TILLBAKA I NY FÖRPACKNING

Nu har jag tänkt att jag ska börja blogga igen. Startade en ny blogg nu eftersom jag tröttnat på den förra. Ska bli spännande att se vilka som hittar hit. Känner mig lite hemlig så där, nu när jag skriver på mitt första inlägg i en ny blogg.

Jag heter i alla fall Sanna och bor i Norrköping. Kanske ni läst min förra blogg, kanske inte. Välkomna i vilket fall som helst. :)

RSS 2.0